Hlavní obsah

Honička zdrogovaného řidiče s policií skončila havárií, chtěl zažít adrenalin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Zdrogovaný 29letý muž ve Škodě Octavii ujížděl ve čtvrtek večer policejním hlídkám na Českobudějovicku. Ulicemi města se řítil rychlostí kolem 130 kilometrů v hodině, kruhový objezd vzal rovně, honička skončila v Rudolfovské ulici, kde havaroval. Policistům pak řekl, že chtěl zažít ten adrenalin.

Policisté pronásledovali řidiče z Novohradské do Rudolfovské uliceVideo: Policie ČR

 
Článek

Novinky o tom informovala jihočeská policejní mluvčí Lenka Krausová s tím, že policisté se poprvé snažili řidiče zastavit po půl osmé večer, když vyjížděl z Lidické ulice na Český Krumlov. Během následujících čtyřiceti minut po něm pátralo několik hlídek. Pomohl i svědek, který volal na linku 158.

„Řidič jel směrem na Srubec, stačil projet Ledenicemi, Vranínem, Štěpánovicemi až do Lišova, kde se otočil a mířil zpět po silnici I/34 do Českých Budějovic. Vysokou rychlostí, vjel na kruhový objezd, který vzal jeho středem a dále na Rudolfovskou, kde způsobil dopravní nehodu, při které se lehce zranil,“ popsala závěr honičky Krausová.

Muž následně prý policistům sdělil, že si chtěl vyzkoušet, jaké to je, když ho honí policisté. Prý chtěl zažít ten adrenalin. „Policisté na místě zjistili, že muž má zadržený řidičský průkaz, a následně měl také pozitivní test na drogy a putoval do policejní cely,“ podotkla mluvčí.

Muž je podezřelý z ohrožení pod vlivem návykové látky. Policisté hledají svědky jeho zběsilé jízdy a žádají, aby volali na linku 974 226 250.

Jel žádat o ruku, ale pak se to zvrtlo. Zdrogovaný řidič vyprávěl strážníkům pestrý příběh

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám