Hlavní obsah

Hledaný muž v Praze naboural dvě auta při honičce s policisty, ti museli střílet

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policistům v Praze ujížděl v úterý v podvečer hledaný muž s několika zákazy řízení. V Rabakovské ulici naboural dvě auta a dal se na útěk, policisté při jeho pronásledování varovně vystřelili a poté ho museli zpacifikovat.

Dopravní nehoda v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

„Dopravní policisté chtěli zastavit k silniční kontrole řidiče osobního vozu, který však nedbal výzev, sešlápl plyn a začal ujíždět. V Rabakovské ulici ujíždějící řidič naboural do dvou vozidel, z auta vystoupil a dal se na útěk. Policisté ho pronásledovali, varovně vystřelili do vzduchu a muže zpacifikovali," řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Rybanský.

Rabakovská ulice byla kvůli vyšetřování události obousměrně uzavřena. Při nehodě byla zraněna řidička jednoho z vozů, kterou ošetřili a převezli do nemocnice přivolaní záchranáři.

„Lustrací následně policisté zjistili, že byl na muže vydán příkaz k zadržení, a že má vysloveno několik platných zákazů řízení. Orientační zkoušky na alkohol a na drogy byly negativní,” doplnil mluvčí.

Událostí se již zabývají kriminalisté. Zadržený muž skončil na policejní služebně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám