Hlavní obsah

Hasičská cisterna se převrátila na cestě k požáru, jeden hasič zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krakovany

Tragédií skončil ve středu večer hasičský výjezd k požáru na Kolínsku, kde havarovala cisterna. Vozidlo vrazilo do semaforu a rodinného domu, načež se převrátilo. Jeden hasič nehodou nepřežil, další utrpěl velmi vážná zranění a dva se zranili lehce. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Nehoda hasičské cisterny v KolíněVideo: Novinky

 
Článek

Hasiči likvidovali požár rodinného domu a hospodářského stavení v obci Krakovany. Cisterna naplněná vodou havarovala cestou k zásahu krátce před 23:00.

„Řidič nejprve narazil do semaforu, následně do rodinného domu, kdy v důsledku nárazu došlo k utržení pravého předního kola a cisterna skončila převrácená na boku,“ sdělila ve čtvrtek mluvčí policie Vlasta Suchánková s tím, že hasiči byli uvnitř vozidla zaklíněni.

Jeden z hasičů podle mluvčí utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Dalšího záchranka přepravila do nemocnice s těžkými poraněními a zbylí dva hasiči utrpěli lehká poranění.

Okolnosti a příčinu nehody vyšetřují policisté.

Co se týče samotného požáru, hasiči později informovali, že kromě likvidace plamenů také evakuovali jednoho člověka a zachraňovali hospodářská zvířata. Požár se jim podařilo lokalizovat krátce před 23. hodinou.

Foto: Novinky

Nehoda hasičského vozu v Kolíně

Hasičská cisterna se srazila se čtyřkolkou

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám