Hlavní obsah

Hasiči našli ve shořelém domě na Bruntálsku mrtvého muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moravskoslezští hasiči zasahovali v pondělí večer u požáru domu v Třemešné na Bruntálsku. Oheň se jim podařilo zlikvidovat během čtyř hodin, po požáru našli v objektu mrtvou osobu.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Hasiči v noci likvidovali požár vybydleného domu v Třemešné na Bruntálsku.

Článek

„Informaci o požáru vybydleného domu v Damašku, což je část obce Třemešná, hasiči obdrželi v pondělí v 18.36 hodin,“ uvedla mluvčí moravskoslezských hasičů Kamila Langerová.

Policie Novinkám potvrdila, že na místě požáru byl nalezen mrtvý muž. „S ohledem na probíhající prověřování a čekání na výsledky soudní pitvy však prozatím nelze sdělit bližší informace,“ uvedla krajská policejní mluvčí Pavla Procházková.

Langerová dodala, že z prvotní informace, hlášené na operační středisko, hasiči věděli, že by měl hořet celý dům. „Průzkumem bylo navíc zjištěno, že došlo k propadu střechy. Hasiči za pomocí tří vodních proudů, z čehož jeden byl veden z automobilové plošiny, začali boj s ohněm. Požár se podařilo lokalizovat během dvaceti minut, další tři hodiny pak trvala jeho samotná likvidace,“ upřesnila mluvčí.

Příčina vzniku požáru, stejně tak i výše škody je zatím v šetření.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Hasiči v noci likvidovali požár vybydleného domu v Třemešné na Bruntálsku.

V hořícím bytě v Českých Budějovicích našli hasiči ženu v bezvědomí

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám