Hlavní obsah

Hasiči našli v ohořelém autě na Přerovsku mrtvého řidiče

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ohořelé tělo našli hasiči v úterý okolo jedné hodiny v noci v autě, jehož požár uhasili v odstavném pruhu před dálničním mostem poblíž 293. kilometru dálnice D35 v katastru obce Dolní Újezd na Přerovsku. Novinky o tom informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Policie ČR

Ohořelý vůz po nehodě.

Článek

„Nikdo jiný se ve vozidle nenacházel. Podle dosavadního zjištění řidič vozidla Dodge jedoucího ve směru z Ostravy na Olomouc zřejmě nedodržel předepsanou rychlost, vyjel mimo dálnici na odstavné místo, kde přední částí vozidla narazil do opěrné kamenité zdi, která je součástí tunelu,“ uvedla mluvčí.

Po nárazu došlo ke vznícení vozidla. Škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na 1,5 milionu korun a na poškození stavební části na 150 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Ohořelý vůz po nehodě.

„Totožnost řidiče nelze v tuto chvíli potvrdit, ale je pravděpodobné, že se jedná o majitele vozidla. Příčina a okolnosti této tragické události jsou nadále předmětem šetření,“ doplnila Zajícová.

Podle mluvčího hasičů Zdeňka Hošáka zasahovali na místě profesionální hasiči z Hranic a Lipníka nad Bečvou. „Situace si bohužel vyžádala smrtelná zranění řidiče,“ konstatoval mluvčí.

Řidič na Svitavsku zdemoloval auto o strom. Na místě zemřel

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám