Hlavní obsah

Hádku manželů ukončil nůž v břiše muže

Právo, Pavel Karban

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Bodnutím 29letého muže skončila v pondělí večer opilecká hádka manželů z Ostravy-Poruby. O šest let mladší manželku stíhají kriminalisté pro těžké ublížení na zdraví ve stadiu pokusu, za což jí hrozí až 10 let vězení. O případu informovali policisté ve středu.

Článek

Manželský spor vyvrcholil kolem 21. hodiny. „Mezi alkoholem posilněnými manželi došlo k roztržce, která přerostla ve vzájemnou hádku. Nakonec žena uchopila kuchyňský nůž, který do té doby ležel volně odložen na kuchyňské lince,“ popsal ostravský policejní mluvčí Petr Svoboda.

Žena na manžela zaútočila bez váhání a způsobila mu dvě bodnořezná poranění v levé části břicha. Policisté se o pobodaném dozvěděli od třiatřicetiletého muže.

„Záchranáři převezli napadeného ihned na jednotku intenzivní péče, kde se podrobil operaci. Jeho žena byla zadržena. Byt byl poté policisty zapečetěn. Ohledání místa činu bylo provedeno následujícího dne za účasti podezřelé a nezúčastněné osoby. Kriminalistický technik na místě vyhledal a zajistil několik biologických stop,“ informoval Svoboda a dodal, že trestní stíhání obviněné ženy je vedeno na svobodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám