Hlavní obsah

Fotbaloví chuligáni se porvali na zahrádce restaurace v Praze. Šest zadržených

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podezření z výtržnictví sdělila policie šesti fotbalovým chuligánům, kteří se na konci srpna účastnili rvačky v Praze. Bitka se odehrála na zahrádce restaurace, nikdo ze zúčastněných naštěstí nebyl zraněn. Případ už má na stole soud. Rvačku zachytily kamery.

Fanoušci Bohemky se poprali se SparťanyVideo: Aktu.cz

 
Článek

V sobotu 27. srpna se v Praze hrál zápas mezi celky AC Sparta Praha a Bohemians 1905 Praha. Než k němu došlo, potkaly se skupinky fanoušků na Strossmayerově náměstí, kde jedna z nich popíjela na zahrádce. Situace se během chvíle vyostřila.

„Nejprve se osoby napadaly slovně, ale poté i fyzicky, kdy po sobě házely vše, co jim přišlo pod ruce. Následně z místa výtržníci utekli,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Pyrotechnika od fanouška letěla mezi turisty na Staroměstském náměstí. Policie ukázala video

Krimi

Čtyři chuligány zadrželi policisté ve vedlejší ulici, po dalších museli pátrat kriminalisté. Následně bylo celkem šesti účastníkům bitky sděleno podezření.

Případ jednoho z účastníků míří do správního řízení kvůli přestupku. Zbytek bude řešen ve zkráceném řízení. Státní zástupce již podal návrh na potrestání za výtržnictví.

Reklama

Výběr článků

Načítám