Hlavní obsah

Fiat narazil zezadu do návěsu traktoru, spolujezdec zemřel

Právo, Novinky, ok, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruntál
Aktualizováno

Spolujezdec z osobního auta zemřel ve středu ráno na Bruntálsku poté, co řidič narazil do traktoru s fekálním návěsem. Šofér byl těžce zraněn a přiletěl pro něj vrtulník.

Foto: ZZS Moravskoslezského kraje

Tragická nehoda na Bruntálsku

Článek

Nehoda se stala kolem sedmé hodiny ráno na silnici I/57 mezi Třemošnou a Rudíkovy.

„Řidič osobního vozidla Fiat z dosud nezjištěných příčin narazil zezadu do traktoru s fekálním návěsem. Po střetu osobní auto skončilo částečně mimo vozovku,“ uvedla mluvčí policie Pavla Jiroušková.

„Hasiči zabezpečili havarovaná vozidla před případným požárem a opatrně vyprostili obě osoby z fiatu. Kvůli poškození výpustného ventilu plné cisterny unikl do půdy její kapalný obsah, který původně směřoval do bioplynové stanice. Měl by ale být neškodný,” doplnil mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Spolujezdec na místě zemřel, řidiče přepravil vrtulník do nemocnice v Ostravě. Dechová zkouška byla u řidiče traktoru negativní. U šoféra auta byl nařízen odběr krve. K nehodě vyjel také policejní psycholog. Silnice byla dvě hodiny uzavřena.

Reklama

Výběr článků

Načítám