Hlavní obsah

Facky a střelba z airsoftové zbraně. Na Karlovarsku se utkali sokové v lásce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrov

Postřelený airsoftovou zbraní skončil v nemocnici 35letý muž na Karlovarsku, který se kvůli ženě nepohodl s o rok starším sokem. Nejdřív protivníkovi nafackoval, ten na něj ovšem vytáhl kuličkovou pistoli a výstřelem ho zranil na hlavě. Zraněný ale ve finále útočníka svalil na zem. Oběma hrozí trest za výtržnictví.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

O případu z konce června v úterý informoval mluvčí policie Jan Bílek. Muži se potkali jednoho dne krátce před sedmou ranní v obci Ostrov, načež se do sebe pustili nejdřív verbálně. Podle policie měli oba zřejmě zájem o stejnou ženu.

„Po krátké slovní rozepři měl mladší muž napadnout staršího nejméně dvěma údery fackou do obličeje. Z toho důvodu vytáhl starší muž airsoftovou zbraň, kterou měl celou dobu u sebe,“ popsal mluvčí s tím, že mladšího soka nejméně dvakrát zranil výstřelem do hlavy.

Rozsah zranění policie neupřesnila, podle všeho ale nebyla příliš závažná, protože postřelený měl staršího útočníka nakonec povalit na zem a držet ho do příjezdu policejní hlídky. Pak ho záchranka přepravila do nemocnice.

Policie případ prověřuje jako výtržnost. „V případě prokázání viny hrozí šestatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na dva roky. Mladšímu muži hrozí až tříleté vězení, neboť se výtržnictví dopustil opakovaně,“ dodal Bílek.

Hádku dvou mužů na Karvinsku ukončil jeden z nich nožem

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám