Hlavní obsah

Emo lupič vytasil na čerpadláře nůž, odešel s penězi i bagetou

Novinky, Ondřej Kořínek
Praha

Nejprve si vybral bagetu, pak cigarety a hned nato tasil na prodavače čerpací stanice v Praze nůž. Lupič vystrojený ve stylu emo poté zmizel i s penězi a zbožím. Kriminalisté po něm pátrají.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení čerpací stanice na PlzeňskéVideo: Policie ČR

 
Článek

Přepadení se odehrálo v Plzeňské ulici 1. května. Lupič využil chvíle, kdy se prodavač otočil pro cigarety, a vytáhl na něj nůž. Čerpadlář ještě chvilku váhal, ale když lupič obešel pult a se slovy „Otevři kasu, tohle je přepadení” požadoval peníze, raději mu ustoupil. Pachatel si pak sám začal brát bankovky.

Foto: Policie ČR

Emo lupič na záběru kamery.

„V tom momentu však do prostor obchodu vstoupil zákazník, který šel k automatu na kávu, a dění za pultem si vůbec nevšiml. Pachatel ho však zaregistroval, přestal vyndávat bankovky, obešel pult, kde si vzal bagetu a pití, které si předtím vybral, a odešel i s několika desítkami tisíc korun,“ informovala ve středu mluvčí policie Hana Jeřábková.

Muž je ve věku kolem 25 let, vysoký asi 180 centimetrů, měl výrazně tmavé oči i obočí. „Zvláštností pak bylo to, že měl černě nalakované nehty na rukou. Celkově působil dojmem, že inklinuje k subkultuře a stylu emo,“ doplnila Jeřábková.

Informace k jeho totožnosti nebo pobytu přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám