Hlavní obsah

Dvojice přepadla sázkovou kancelář v Turnově

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Turnov

Policie pátrá po dvojici mužů, kteří jsou podezřelí z loupežného přepadení v Turnově na Semilsku z minulého týdne. Jeden z nich hrozil pracovnici sázkové kanceláře pistolí, s komplicem si pak z místa odnesli peníze v řádu desítek tisíc korun. Dvojice odjela na motorce.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Loupežné přepadení se odehrálo minulý týden ve čtvrtek krátce po 15. hodině v sázkové kanceláři Tipsport v turnovské Palackého ulici.

Nejdřív jeden z mužů vešel dovnitř v tmavém oblečení s motorkářskou přilbou na hlavě a bez pozdravu si vyžádal propisovací tužku, se kterou hned odešel.

Lupič ozbrojený nožem přepadl večerku v Havířově

Krimi

„Vzápětí ji přišel vrátit a svižným krokem kancelář zase opustil. Uběhlo ale jen pár vteřin a tento muž v doprovodu komplice rozrazil dveře a začal na ženu křičet, ať mu dá tržbu. Přitom držel v ruce pistoli, kterou jí z bezprostřední blízkosti mířil na tělo. Ta mu v obavě o život peníze vydala. Částka se pohybuje v řádu desítek tisíc korun,” informovala v úterý o případu mluvčí policie Ivana Baláková.

Cizinci shodili na Palmovce muže ze schodů a zbili ho. Pak mu sebrali peníze

Krimi

Maskovaní muži podle policie kancelář opustili, aniž by prodavačce ublížili. „Z místa činu odjeli na cestovním motocyklu červené barvy směrem ke kruhovému objezdu, který spojuje ulice Bezručovu a Nádražní,” upřesnila mluvčí.

Kriminalisté při vyhlášení pátrání zveřejnili video s podezřelou dvojicí. Ta se však policii přihlásila a kriminalisté vyloučili, že jde o podezřelé z loupeže. Proto byl ve čtvrtek videozáznam odstraněn. Pátrání po lupičích však dále pokračuje.

Podezřelými jsou muži vysocí zhruba 165 centimetrů a 180 až 190 centimetrů, oba měli bundy i kalhoty v tmavých barvách a na hlavách tmavé motoristické přilby.

„V obličeji se navíc maskovali šátkem, který měli uvázaný pod helmou jako roušku tak, že jim byly vidět jen oči. Oba mluvili česky bez cizího přízvuku nebo vady řeči,” dodala Baláková s tím, že měli odjet na motocyklu značky Aprilia Pegaso.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám