Hlavní obsah

Dva vězni utekli během týdne z nestřežených pracovišť na Kladensku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po dvou odsouzených mužích, kteří zmizeli z nestřežených vězeňských pracovišť na Kladensku, pátrá policie. Naposledy ve čtvrtek se vytratil z dílny v Libušíně Karel Kýhos (36), od pátka minulého týdne policie hledá Daniela Dobrého (29), který opustil pracoviště ve Velvarech. Kýhos má sedět za maření úředního rozhodnutí, Dobrý za zlodějiny.

Foto: Policie ČR

Uprchlí vězni Karel Kýhos (vlevo) a Daniel Dobrý

Článek

O pátrání v pátek informovala mluvčí policie Michaela Richterová. Vězeň Karel Kýhos odešel ve čtvrtek mezi 18.00 až 19.00 z venkovního nestřeženého pracoviště v Libušíně.

„Hledaný je vysoký asi 182 cm, štíhlé až hubené postavy. Má modrozelené oči, začínající plnovous a dlouhé vlnité vlasy hnědé barvy sčesané do culíku,“ uvedla mluvčí.

Odsouzeného Daniela Dobrého hledá policie již týden, odešel neznámo kam minulý týden ve čtvrtek kolem poledne z pracoviště v obci Velvary.

Dobrý měří 190 centimetrů, má střední postavu a modré oči, černý plnovous a krátké černé vlasy.

Oba muži měli na sobě pracovní oděv - montérkové kalhoty a mikinu, podle mluvčí je ale pravděpodobné, že se tohoto oblečení zbavili.

Kýhos si má odpykávat trest za maření úředního rozhodnutí, Dobrý za krádeže. Na jak dlouho soudy muže poslaly do vězení a kolik už odseděli, policie neupřesnila.

Lidé, kteří muže viděli nebo vědí, kde by se mohl zdržovat, se mají ozvat na tísňovou linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám