Hlavní obsah

Dva násilníci oloupili tři ženy

– PRAHA

K loupežnému přepadení došlo v pátek v půl osmé večer v Kodaňské ulici v Praze 10. Dva rusky hovořící muži zazvonili u bytu třiatřicetileté ženy z Ukrajiny, kterou s pistolí v ruce zatlačili do bytu.

Článek

Tam ji podle informací poskytnutých mluvčí pražské policie Evy Brožové několikrát udeřili pažbou do hlavy, bili pěstmi a kopali, přestože v bytě byly další dvě ženy. Na ty také zaútočili a všechny tři svázali. Požadovali po nich peníze a cennosti.

Majitelce bytu se naštěstí po pár minutách podařilo přivolat policii. Po příjezdu mužů zákona pachatelé vyskočili z okna a utekli stejně jako třetí z žen. Její totožnost není policii známa. Jednoho z mužů, který si při útěku poranil obě nohy, později zadržela v ulici Tolstého další hlídka.

Po zadržení se musel muž podrobit operaci. V nemocnici se zhmožděninami a tržnou ránou na hlavě skončila i majitelka bytu a také druhá z žen, která měla pohmožděniny na těle i hlavě.

Nezvanou návštěvou pachatelé způsobili škodu asi za pětadvacet tisíc korun, když vzali peníze na hotovosti, mobilní telefony a další cennosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám