Hlavní obsah

Dva muži zaútočili v Praze na patnáctiletého chlapce

Novinky, abe
Praha

Pražští kriminalisté pátrají od konce ledna po dvojici mužů, která má na svědomí zřejmě dvě loupežná přepadení. Při prvním napadli v Modřanech teprve patnáctiletého chlapce.

BEZ KOMENTÁŘE: Muže zachytily kamery u metra KačerovVideo: Policie ČR

 
Článek

K přepadení došlo nedaleko ulice K Vltavě. Chlapec šel směrem k ulici Československého exilu, když ho muži napadli pěstmi. Srazili ho na zem, vzali mu mobilní telefon a bezdrátová sluchátka v hodnotě 4 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Dva muži, kteří útočili v Praze.

Lupiči mají nejspíš na svědomí také druhé přepadení z konce ledna, ke kterému došlo na tramvajové zastávce Klamovka na Praze 5. Obětí byla dvaatřicetiletá žena, kterou muži pronásledovali z tramvaje a zaútočili na ni v ulici Jinonická. Udeřili ji pěstí do obličeje a ukradli jí kabelku s penězi, doklady a mobilním telefonem.

Celková škoda v tomto případě činí 5 tisíc korun. Navíc útočníci ženě vykloubili palec na ruce, musela tedy vyhledat lékaře.

Kriminalisté případy vyšetřují jako loupeže, za což mužům hrozí až na deset let vězení. Policie žádá všechny, kteří by podezřelé poznali, aby zavolali na linku 158.

Výběr článků

Načítám