Hlavní obsah

Dva muži umrzli během sobotní noci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Sobotní mrazivá noc si vyžádala dva lidské životy. První případ se stal na Klatovsku v Jetenovicích. Druhý muž byl nalezen v obci Doubravy na Zlínsku.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

Na muže bez známek života, který ležel před domem v Jetenovicích na Klatovsku, upozornili v neděli ráno záchranáře a policii místní občané. „Lékař už jen konstatoval smrt,“ řekla Právu mluvčí krajské záchranky Lenka Ptáčková o prvním nalezeném. Podle policie jde o třiasedmdesátiletého důchodce, který v obci bydlí.

„Nevíme, jestli uklouzl, nebo se mu udělalo špatně. Příčinu smrti by měla objasnit pitva,“ sdělil Pavel Zoubek z klatovského ředitelství policie. Podle svědků byl senior v sobotu večer na pivu v místní hospodě. Domů odcházel kolem 22. hodiny.

Podle prvotních předpokladů zřejmě zemřel na podchlazení také pětačtyřicetiletý muž v obci Doubravy na Zlínsku. Kriminalisté míří na místo, policisté zatím nemají bližší informace, řekla ČTK krajská policejní mluvčí Jana Bartíková. Podle ní byl muž nalezen před rodinným domem, v němž žil.

Reklama

Výběr článků

Načítám