Hlavní obsah

Dva muži svázali obsluhu benzínky a ukradli padesát tisíc, zachytila je kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dva muži přepadli ve středu čerpací stanici v Praze 9. Po zazvonění je obsluha pod záminkou zakoupení cigaret vpustila dovnitř. Když se prodavačka otočila pro cigarety, jeden z pachatelů přeskočil pult a požadoval vydání všech peněz do igelitové tašky. Poté pětatřicetiletou ženu odtáhli do kanceláře, kde ji znehybnili lepicí páskou.

Přepadení benzínové pumpyVideo: Policie ČR

 
Článek

Kriminalisté ze třetího policejního obvodu mají k dispozici kamerové záznamy z prodejny, které jednání lupičů zaznamenaly. Mělo by se jednat o muže ve věku kolem třiceti let, střední postavy, světlé pleti, kteří hovořili česky s ruským nebo ukrajinským přízvukem.

Jeden byl oblečený do modrých tmavých džínů a černé bundy se světlými pruhy na ramenou, pod níž měl světlou mikinu s kapucí. Na hlavě měl černou čepici, na rukou tmavé rukavice a byl obutý do hnědých bot.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z loupeže čerpací stanice v Praze 9.

Druhý měl černé kalhoty, světlou mikinu s kapucí, hnědou zimní bundu, černé boty, rukavice a v ruce držel černou igelitovou tašku.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z loupeže čerpací stanice v Praze 9.

Lupiči odcizili asi padesát tisíc korun a jsou stíháni kvůli podezření ze spáchání trestného činu loupeže. Za tento skutek jim hrozí až desetileté vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám