Hlavní obsah

Dva muži jsou podezřelí, že zapálili člověka v tramvaji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Policisté zadrželi dva podezřelé v kauze cestujícího zapáleného v pražské tramvaji, ale stále potřebují nové svědky. Proto naléhavě žádají veřejnost o spolupráci při vyšetřování.

Článek

"Dne 28. 5. 2005 okolo 04:30 hod. v tramvaji číslo 51 na konečné zastávce Divoká Šárka (původně se psalo o Bílé Hoře) byl muž v tramvaji polit hořlavinou a následně zapálen. V souvislosti s tímto případem jsou v současné době zadrženi a vyslýcháni dva muži ve věku kolem třiceti let. Oba jsou důvodně podezřelí, že měli zapalovat osobám, které připomínaly bezdomovce, oděv, zavazadla, vlasy atd...," uvedla policejní mluvčí Iva Knolová.

Policisté v souvislosti s tímto případem žádají veřejnost o spolupráci. Veškeré informace přijmou na kterékoliv policejní služebně, či na lince 158.

"Zároveň policisté nevylučují, že existují další osoby, které se mohly stát obětí útočníka na konečné zastávce tramvaje v nočních hodinách. I tato svědectví jsou velice důležitá pro další vývoj vyšetřování, proto policisté tyto osoby vyzývají, aby se na ně obrátily," dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Policie řeší dva případy zapálení člověka

V pátek a v sobotu zaměstnaly záchranáře a policii v Praze dva děsivé případy. V parku a poté v tramvaji někdo zřejmě zapálil dva muže, kteří utrpěli poměrně...

Výběr článků

Načítám