Hlavní obsah

Družku ubil klackem na zahradě

Novinky, Milan Vojtek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚVALY

Klackem vyřešil na zahradě v obci Úvaly u Valtic na Břeclavsku partnerské neshody sedmačtyřicetiletý muž. Jeho družka razantní výměnu názorů nepřežila.

Foto: Beáta Sklářová

Nahlédnutí do historie počítaček.

Článek

Podle krajské policejní mluvčí Dagmar Bartoníkové policejní rada Správy Jihomoravského kraje obvinil muže ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví. Podle vyšetřovacího spisu 17. června ve večerních hodinách vznikl mezi mužem a jeho čtyřicetiletou družkou spor. Výměna názorů skončila mnohačetnými údery tupým předmětem, po nichž žena zemřela.

Motivem zřejmě nevěra

"Byla to rozsáhlá povrchová a vnitřní zranění," řekla mluvčí. Dodala, že vyšetřovatel požádal o uvalení vazby. "Muž policii oznámil, že se nevrátila jeho žena, která údajně odešla na kopřivy," řekl Právu policista, obeznámený s případem. Žena byla na zahradě nalezena mrtvá, zřejmě se zadusila vlastní krví z ran. Šetření případu přineslo některá nová zjištění. Příčinou sporu byl podle informovaného policisty zřejmě klasický partnerský trojúhelník. Družka se vytratila na schůzku s milencem, bývalým policistou z útvaru pohraniční policie. Její druh vzniklou situaci neunesl a rozhodl se nevěrnici vytrestat. V afektu ale ztratil kontrolu nad svým počínáním a výsledkem byla tragédie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám