Hlavní obsah

Dodávka při nehodě na silnici do Nejdku skončila na střeše

Novinky, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na první pohled velmi ošklivě vypadající dopravní nehoda na silnici mezi Karlovými Vary a Nejdkem se nakonec obešla pouze s lehčím zraněním řidiče. Dodávka přitom v sobotu dopoledne skončila asi sedm set metrů od odbočky na Smolné pece ve směru na Karlovy Vary za svodidly na střeše.

Foto: HZS KK

Havarovaná dodávka

Článek

„Ve vozidle po nehodě zůstal zaklíněný řidič. Přivolaní hasiči muže vyprostili a předali posádce záchranné služby,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal.

„Aktivovali jsme nejdříve leteckou záchranou službu, ale kvůli špatnému počasí nemohla vzlétnout,“ popisoval postup záchranářů jejich karlovarský krajský mluvčí Radek Hes.

Novozélanďan při silniční kontrole zastřelil policistu

Zahraniční

„Jednalo se nakonec ale jen o lehké zranění, tedy pohmoždění dolní končetiny, takže byl muž transportován sanitkou do karlovarské nemocnice,“ dodal mluvčí záchranky.

„Po dobu záchranných prací byl provoz na silnici zcela uzavřený,“ dodal Kasal. Provoz byl odkloněn přes Děpoltovice a Fojtov. Příčiny dopravní nehody policie šetří.

Foto: HZS KK

Záchranné složky zasahující u převrácené dodávky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám