Hlavní obsah

Dodávka po střetu s tramvají srazila na Smíchově dva chodce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Ve Štefánikově ulici v Praze došlo ke střetu tramvaje s dodávkou. Ta byla po nehodě odhozena na chodník, kde srazila dva chodce. Záchranná služba na místě pečovala o jednoho muže s vícečetnými zraněními. Náklaďák zároveň skončil napasovaný ve vchodu do budovy.

Nehoda dodávky s tramvají na SmíchověVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Ve Štefánikově ulici se po půl jedenácté stala nehoda tramvaje s dodávkou. Došlo ke sražení dvou chodců,“ informoval mluvčí policie Jan Rybanský s tím, že na místě zasahují složky integrovaného záchranného systému.

Ze záběrů je vidět, že se nákladní automobil po střetu s tramvají dostal na chodník, kde srazil chodce a následně narazil do domu.

Záchranná služba na místo vyslala dvě sanitky, lékaře a inspektora provozu. „Pečovali jsme o muže cca 45 let s vícečetnými poraněními, včetně poranění v oblasti hlavy,“ uvedli záchranáři na síti X. Podle nich byl muž při vědomí a poté byl převezen do nejbližšího traumacentra.

Policejní honička s celostátně hledaným řidičem porsche skončila na Letné

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám