Hlavní obsah

Do domu střelce z fakulty se někdo vloupal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hostouň

Do domu v Hostouni na Kladensku, ve kterém bydlel střelec z Filozofické fakulty Univerzity Karlovy v Praze, se někdo vloupal. Dům proto preventivně střeží policie.

Policisté u domu střelce z Filozofické fakultyVideo: Novinky

 
Článek

„Mohu potvrdit, že jsme před týdnem přijali oznámení o pokusu o vloupání do domu v Hostouni na Kladensku. Následně v tomto domě evidujeme ještě dokonané vloupání,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Michaela Richterová s tím, že oběma případy se policie zabývá.

Dům z těchto důvodů začala policie střežit. Vzhledem k tomu, jaká jsou napříč republikou přijata preventivní opatření, jsou tito policisté vybaveni dlouhými zbraněmi. Zda se při vloupání něco ztratilo, případně jaká je výše škody, nechtěla mluvčí kvůli probíhajícímu vyšetřování konkretizovat.

Student, který 21. prosince na filozofické fakultě v Praze zavraždil 14 lidí, v domě žil a před činem v něm zastřelil svého otce. V dopise na rozloučenou se přiznal i k zavraždění muže a dvouměsíčního kojence v Klánovickém lese.

Policie řeší 90 případů schvalování střelby a vyhrožování, tři lidé skončili na psychiatrii

Krimi

Výběr článků

Načítám