Hlavní obsah

Do domova pro seniory v Tachově se probouralo auto

Právo, Ivan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Přímo do vstupních dveří tachovského domova pro seniory Panorama se probouralo osobní auto. Jedna z tamních stařenek je lehce raněná.

Nehoda v TachověVideo: Ivan Blažek, Právo

 
Článek

„Třiadevadesátiletou ženu transportujeme s lehkým zraněním do Stodské nemocnice,“ sdělila Andrea Divišová ze záchranné služby.

Podle Lucie Báčové, ředitelky Centra sociálních služeb Tachov, pod které spadá i zmíněné zařízení, stará paní uklouzla. „Auto do ní nenajelo,“ řekla Právu Báčová.

Řidič musel vjet do objektu zřejmě úmyslně, od ulice U Penzionu je to ke vchodu dobrých padesát metrů po chodníku. Na místě jsou policisté, kteří prostor obehnali páskou. Podle informací Práva řidič z místa utekl, ale policisté ho zadrželi.

Podle policejní mluvčí Dagmar Jirouškové seděl za volantem Škody Fabia dvaatřicetiletý muž: „Poté se začal pohybovat po zařízení, ze kterého následně utekl do přilehlých zahrad rodinných domů, kde byl zadržen policisty.“ Řidičnebyl pod vlivem drog ani alkoholu, proč dovnitř jel, nebylo v neděli večer jasné. „Okolnosti případu zjišťujeme,“ uzavřela Jiroušková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám