Hlavní obsah

Nepozornou dívku v centru Prahy srazila tramvaj. Zachytila to kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vážnou nehodu zachytila v prosinci kamera v centru Prahy. Tramvaj tam srazila 15letou dívku, která si vozu zřejmě vůbec nevšimla. Řidič tramvaje už neměl šanci střetu zabránit. Dívka utrpěla zranění a skončila v nemocnici.

Článek

Nehoda se stala již 21. prosince, ale nyní se na serveru youtube.com objevilo video. Dívka na něm stojí u Purkyňovy ulice a rozhodne se jít do Spálené přímo na koleje před přijíždějící tramvaj. Ta sice začne okamžitě brzdit, ale střetu již není možné zabránit.

„U nehody zasahovali záchranáři, kteří mladistvou dívku převezli se zraněním do nemocnice. Příčiny střetu stále vyšetřují dopravní policisté,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Rybanský. S úrazem hlavy byla převezena do nemocnice v Motole.

Podle něj policie nebude k případu poskytovat další informace kvůli věku zraněné dívky. Jestli za nehodu a nepozornost mohou třeba sluchátka v uších, není v tuto chvíli jasné.

Řidič v Praze převrátil auto na střechu, zřejmě se lekl tramvaje

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám