Hlavní obsah

Dívka se učila řídit s přítelem, nabourala policejní auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Polná

První trpkou zkušenost s řízením má za sebou dvacetiletá dívka z Českokrumlovska. Jela se zapnutými dálkovými světly, pak špatně odbočila a nakonec při kontrole nabourala v pondělí v noci v Polné na Šumavě policejní auto. Patáliím na silnici nezabránil ani její o tři roky starší přítel, který ji chtěl naučit řídit.

Foto: Policie ČR, Novinky

Při nehodě vznikla na autech škoda za více než 30 tisíc korun.

Článek

Novinky o kuriózní nehodě informoval mluvčí českokrumlovských policistů Miroslav Šupík. „Řidička na sebe v tomto případě hlídkující policisty upozornila tím, že se k jejich vozidlu přibližovala za stálého užití dálkových světel a následně na křižovatce při odbočování nedala znamení o změně směru jízdy. Policisté se tak rozhodli, že vozidlo zkontrolují,“ popisoval Šupík.

Upozornil, že při silniční kontrole se pak stalo něco, co policisté nečekali. „Kontrolované vozidlo totiž začalo z ničeho nic couvat a narazilo do přední části služebního auta,“ konstatoval mluvčí. Při kontrole už po nehodě pak policisté zjistili, že za volantem sedí dvacetiletá dívka bez řidičského oprávnění. „Dívka pak policistům vyprávěla, že se chtěla naučit řídit. Pomyslného učitele autoškoly jí dělal její o tři roky starší přítel, který je také majitelem vozidla,“ doplnil Šupík.

Při nehodě, kterou dívka způsobila, vznikla na autech škoda za více než 30 tisíc korun. Případem se zabývají českokrumlovští policisté.

Při divoké honičce muž z Olomoucka opakovaně naboural policejní auto, vyřadil ho z provozu

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám