Hlavní obsah

Dítě nepřežilo náraz auta do stromu, další dvě a řidička skončily v nemocnici

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rýmařov

Tragická nehoda se stala v úterý odpoledne v Rýmařově na Bruntálsku. Šestatřicetiletá řidička, která v autě vezla tři děti, nezvládla zatáčku a narazila do stromu. Jedno z dětí nehodu nepřežilo.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

„Chlapec školního věku byl po nehodě v bezvědomí a došlo u něj k zástavě krevního oběhu. Záchranáři prováděli nepřímou srdeční masáž a umělou plicní ventilaci spolu s podáváním léků a dalšími opatřeními. Přes veškerou snahu týmů záchranné služby se nepodařilo dítě zachránit,“ sdělil ve středu mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Další dvě děti utrpěly vícečetná zranění, stejně jako řidička. Všichni tři byli letecky přepraveni do ostravské fakultní nemocnice.

Sedm zraněných včetně dítěte při nehodě na Karlovarsku. Auto skončilo v rybníku

Krimi

Ještě před příjezdem hasičů a záchranky u nehody pomáhali svědci, kteří z auta tři zraněné vytáhli. Zároveň podle telefonických pokynů operátora záchranky začali oživovat jedno z vážně zraněných dětí.

V první pomoci pomáhali i hasiči, kteří přijeli na místo jako první. „Hasiči také opatrně vyprostili z havarovaného vozidla poslední ze tří dětí. Vedle toho zabezpečili havarovaný automobil před případným požárem,“ sdělil mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám