Hlavní obsah

Detektivové znovu pátrají po těle zmizelé Jany Paurové v okolí jejího domu

– Slavětín • Aktualizováno
Novinky, Pavel Jaňurek

V pondělí odpoledne pokračovalo ve Slavětíně na Lounsku pátrání po pohřešované Janě Paurové, jejíž zmizení v únoru roku 2013 se doposud policii nepodařilo objasnit. Do Slavětína znovu zamířil speciální tým Tempus, který se zabývá starými nevyřešenými případy.

BEZ KOMENTÁŘE: Tým Tempus znovu pátrá na Lounsku po pohřešované ženěVideo: Novinky

 
Článek

Policejní tým Tempus se případu věnuje již několik měsíců. V srpnu ve Slavětíně týden prohledával prostory u domu, kde pohřešovaná bydlela se svým manželem a odkud v únoru roku 2013 zmizela neznámo kam.

Hledání těla na LounskuVideo: Novinky

V pondělí 19. října se Tempus do Slavětína vrátil znovu. Na pomoc si detektivové přivezli velký bagr. Pátrání probíhalo na okraji pole, zhruba kilometr za obcí, a skončilo v podvečer. Zda detektivové něco našli, není zatím jasné.

Pátrání po zmizelé ženě na Lounsku skončilo, policisté míří jinam

Krimi

„V současné době nemáme žádné informace týkající se týmu Tempus ke zveřejnění," odpověděl na dotaz Novinek mluvčí policejního prezidia David Schön.

Pátrání pokračovalo i v úterý. Na okraji pole za obcí kope hasičský záchranný útvar bagrem, na místo dorazili také psovodi se psy specializovanými na vyhledávání lidských těl.

Pohřešovaná Jana Paurová bydlela se svou rodinou v domě ve Slavětíně na Lounsku, odkud v únoru roku 2013 zmizela neznámo kam. Policisté po ní opakovaně pátrali v širokém okolí, vyslýchali její známé i její rodinu. Případem se pak po letech začal zabývat policejní tým Tempus, který řeší staré a nevyřešené případy.

Psi na hledání těl, policisté s fekálním vozem: Pátrání na Lounsku v domě pohřešované ženy pokračuje

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám