Hlavní obsah

Detektivové zasahovali v Říčanech, zajistili zřejmě množství střeliva

Novinky, jap
Říčany u Prahy

Desítky detektivů z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) zasahovaly ve čtvrtek odpoledne na okraji Říčan u Prahy. Podle mluvčího se akce týká daňové trestné činnosti.

Detektivové zasahovali v Říčanech, zajistili zřejmě množství střelivaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Kriminalisté z NCOZ uzavřeli ulici V Chobotě na okraji Říčan. Jak zjistil reportér Novinek na místě, zajistili tam množství schránek a krabiček, na kterých byla loga firem prodávajících střelivo, mimo jiné do odstřelovacích pušek.

Ulice byla obehnána páskami a střežili ji policisté. Detektivové pak zajišťovali potřebné důkazní materiály, mimo jiné natáčeli právě zmíněné množství schránek a krabiček od střeliva. Kriminalistům na místě asistovala také sanitka Zdravotnického zařízení Ministerstva vnitra.

Foto: jap, Novinky

Policisté z NCOZ zajistili při akci v Říčanech množství schránek a krabiček s logy firem prodávajících střelivo, mimo jiné do odstřelovacích pušek.

„Náš útvar dnes provádí úkony trestního řízení, které se týkají daňové trestné činnosti. Více informací v tuto chvíli poskytovat nebudeme,” řekl Novinkám mluvčí NCOZ Jaroslav Ibehej.

Reklama

Výběr článků

Načítám