Hlavní obsah

Dálnici D7 uzavřela nehoda, mezi zraněnými je i kojenec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dálnici D7 na 12. kilometru ve směru na Slaný na Kladensku ve čtvrtek vpodvečer uzavřela nehoda dvou osobních aut, pět lidí utrpělo zranění, mezi nimi je i dítě do jednoho roku. Na místě přistával vrtulník záchranné služby, řekla mluvčí krajských hasičů Dagmar Zemanová.

Nehoda u SlanéhoVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Jeden z řidičů se odmítl podrobit dechové zkoušce na alkohol i lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Markéta Johnová.

Podle informací z místa se jednalo o řidiče, který vezl v autě i malé dítě. Mluvčí středočeské záchranné služby Petry Homolové uvedla, že dítě z nehody vyvázlo s lehkým zraněním. Vrtulník ho přepravil do Fakultní nemocnice v Praze Motole.

Jedna žena utrpěla středně těžké zranění, skončila ve střešovické nemocnici. Ostatní cestující, dva muži a žena, měli lehká poranění. Záchranáři je odvezli do nemocnic v Kladně a Motole.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na dálnici D7

Podle Johnové byla nehoda hlášena krátce po 17:45, auta bourala mezi kilometry 12 až 12,5 ve směru na Chomutov. Podle původních informací se srazila tři auta a zranili se čtyři lidé.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na dálnici D7

Dálnice je neprůjezdná mezi 9. a 18. kilometrem. Zemanová uvedla, že hasiči nemuseli nikoho vyprošťovat.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na dálnici D7

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám