Hlavní obsah

Dálnice D5 na Berounsku stála po střetu dvou dodávek a kamionu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záluží
Aktualizováno

Nehoda dvou dodávek a kamionu ve čtvrtek ráno zastavila na více než hodinu provoz na dálnici D5 ve směru na Plzeň na Berounsku. Auta bourala na sjezdu z dálnice k čerpací stanici. Záchranka ošetřila čtyři lidi, dva z nich přepravil do nemocnice vrtulník. Okolnosti nehody vyšetřuje policie, která obnovila provoz po 8. hodině.

Foto: ŘSD

Hasiči u nehody na D5

Článek

Nehoda se krátce před 7. hodinou stala na 37. kilometru D5 v úrovni obce Záluží. Podle prvotních informací byli po střetu dvou dodávek a kamionu na místě tři zranění lidé, kteří navíc zůstali zaklíněni v havarovaných vozidlech.

Záchranáři později upřesnili, že měli pacienty nakonec čtyři. Mluvčí zdravotníků Monika Nováková uvedla, že s těžkým poraněním pánve a stehenní kosti přepravili jednoho muže do nemocnice vrtulníkem, stejně jako dalšího s vážným zraněním hlavy a ruky.

Oba byli po nehodě ve vozidlech zaklíněni, stejně jako třetí pacient, který si po vyproštění stěžoval na bolest na hrudi, a odvezli ho do nemocnice, kde skončil i čtvrtý pacient, ten byl bez viditelných zranění.

Před místem nehody se vytvořila kolona, která byla dlouhá asi 10 kilometrů.

Foto: ŘSD

U nehody na D5 přistával vrtulník

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám