Hlavní obsah

Cizinec vjel po kolejích do pražského tunelu. Odtáhla ho tramvaj

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Více než tři promile alkoholu nadýchal polský řidič policistům poté, co se svým vozem na pražském Barrandově ujel několik stovek metrů po tramvajové trati. S autem nedobrovolně zastavil až po proražení olejové vany a po vystřelení airbagů v tramvajovém tunelu.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý Polák v Praze skončil s autem v tramvajovém tuneluVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v neděli večer poblíž tramvajové zastávky K Barrandovu v Praze 5. Polák v osobním autě najel na tramvajovou trať už u zastávky Geologická, poté pokračoval několik stovek metrů po tramvajových kolejích, projel okolo zastávky K Barrandovu a pokračoval dále do tramvajového tunelu vedoucího směrem na barrandovské sídliště. Tam už ale musel s autem nedobrovolně zastavit, protože mu z proražené olejové vany vyteklo množství oleje a navíc mu vystřelily airbagy.

Auto skončilo po srážce s tramvají v Praze v kolejišti

Krimi

"Cizinec vjel do kolejového svršku, přičemž dojel až do tramvajového tunelu. Policejní hlídce nadýchal více než tři promile alkoholu," sdělila policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Protože bylo místo nehody nepřístupné pro těžkou techniku, uvázali hasiči auto popruhem k tramvaji, pomocí které ho odtáhli několik stovek metrů zpátky k zastávce Geologická. Tam už se vůz podařilo dostat ven z kolejiště.

"Popíjeli jsme pivo a najednou okolo nás poměrně vysokou rychlostí projelo po tramvajové trati auto. Nechtěli jsme věřit vlastním očím," popsali událost svědci nehody, kteří seděli v baru na zastávce K Barrandovu.

Okolnosti nehody nadále vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám