Hlavní obsah

Na koupališti na Liberecku se topil chlapec, v nemocnici zemřel

Právo, mip

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Tragickou událostí, k níž došlo v pondělí odpoledne na koupališti v Českém Dubu na Liberecku, nyní prošetřují liberečtí kriminalisté. Nezletilé dívky tu z vody vytáhly na břeh tělo chlapce, které bezvládně plavalo na hladině.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Ačkoliv chlapci byla poskytnuta okamžitá první pomoc, byl ve velmi vážném stavu a záchranáři ho vrtulníkem transportovali do pražského Motola. „Tady ale v úterý i navzdory maximálnímu úsilí lékařů zemřel,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Osmnáctiletý mladík utonul v městském rybníku

Krimi

Tragédii už začali prošetřovat kriminalisté, a to pro přečin usmrcení z nedbalosti. Chlapec byl totiž podle zjištění policistů na koupališti jako účastník letního tábora spolu s dalšími dětmi a táborovým dozorem.

„Vše naznačuje tomu, že se před tím za dosud nevyjasněných okolností v koupališti topil,“ uvedla policejní mluvčí s tím, že kriminalisté chtějí s ohledem na věk chlapce případ řádně vyšetřit a nebudou poskytovat další informace.

Reklama

Výběr článků

Načítám