Hlavní obsah

Českou delegátku zavraždil na Kanárských ostrovech její přítel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Delegátku české cestovní kanceláře Tomi Tour zavraždil na Kanárských ostrovech o Vánocích její španělský přítel. Píše o tom sobotní Blesk, podle kterého se okolnosti tragédie stále vyšetřují. "Na přání rodiny nebudeme sdělovat žádné další podrobnosti," sdělil Novinkám zástupce kanceláře Tomi Tour v Praze.

Foto: Profimedia.cz

Kanárské ostrovy

Článek

Obětí je devětadvacetiletá Adéla M., která na Kanárských ostrovech žila již tři roky.Mladou ženu údajně zavraždil její přítel na Štědrý den, když byla ve vaně, a sám si pak vzal život.

"V případu jsou ještě nějaké nejasnosti, takže se to dál vyšetřuje. Nikdo nám o tom oficiálně neřekl," sdělila matka oběti.

"V případu jsou ještě nějaké nejasnosti, takže se to dál vyšetřuje. Nikdo nám o tom oficiálně neřekl," sdělila matka oběti.

Ke smrti delegátky se prý nechtěl vyslovit ani český konzul ve Španělsku. "Mohu jen potvrdit, že jsme na konci roku měli na ostrově Gran Canaria případ úmrtí ženy. Je to citlivá a osobní věc, a proto k ní nebudeme víc sdělovat," řekl Blesku konzul Tomáš Lomníček.

Související témata:

Výběr článků

Načítám