Hlavní obsah

Brutální šikana mezi dětmi na Děčínsku. Po sítích se šíří šokující video

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov nad Ploučnicí

Policie se zabývá brutálním napadením chlapce v Benešově nad Ploučnicí na Děčínsku jeho vrstevníky. Jeden z přihlížejících incident natočil na mobil. Kriminalisté všechny účastníky již vyslechli.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mluvčí policie Veronika Hyšplerová Novinkám v úterý potvrdila, že se případem zabývají kriminalisté, kteří již všechny aktéry incidentu vyslechli. Obvinění zatím nepadlo. Věk dětí policie neupřesnila.

Incident se měl stát v Benešově nad Ploučnicí, v pondělí na něj upozornila CNN Prima News, která zveřejnila z útoku video. Kdy k němu došlo, není jasné.

Video zachytilo několik dětí a mladistvých. Napadený chlapec nejdřív sedí na lavičce, kolem něj skupina agresorů vyžadující nějakou omluvu, hoch si pak klekne. Následuje napadení pěstmi a kopanci do hlavy. Ostatní krutosti nečinně přihlíželi a smáli se. Po chvíli někteří začnou volat: „Dobrý už, už má dost, nechte ho.“

Aktéři videa docházejí na základní školu, serveru to potvrdil ředitel školy Jakub Zelený.

Dívku nutil ubližovat si a šikanoval ji. Mladíka z Karlovarska obvinili z týrání

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám