Hlavní obsah

BMW u Smečna přejelo do protisměru, posádka nabouraného auta nepřežila

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smečno

U Smečna na Kladensku se ve čtvrtek odpoledne čelně srazily dva osobní automobily. Dvoučlenná posádka jednoho z nich na místě zemřela, řidič druhého vozu utrpěl zranění lehčího charakteru.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda aut na Smečnu. Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo na silnici 236 mezi obcemi Smečno a Kačice na Kladensku. Řidič BMW měl podle svědků přejet do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím osobním vozem, který poté skončil mimo silnici.

„Na místě zasahovaly dvě jednotky ze Slaného a Stochova, které vyprošťovaly posádku jednoho z vozů. I přes veškerou snahu záchranářů i hasičů však dva lidé z vozu, který byl odmrštěn mimo komunikaci, na místě zemřeli. Řidič druhého vozu byl transportován se zraněním do nemocnice. Hasiči zajistili místo nehody, postavili zástěnu pro potřeby policie a dále asistovali policistům a záchranářům," uvedl na místě velitel zásahu.

Silnice byla na několik hodin obousměrně uzavřená. Na místě zasahovaly záchranářské vrtulníky z Ústí nad Labem a z Plzeňského kraje.

Okolnosti nehody dále prošetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám