Hlavní obsah

Baseballová pálka a brokovnice. Konflikt trojice na Hodonínsku řešila zásahovka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až příjezd policejní zásahové jednotky s vyjednavačem ukončil spor, který se odehrál ve středu odpoledne v obci na Hodonínsku. Práci měli i zdravotníci, kteří ošetřili napadeného muže. Policii přivolal 27letý muž, kterého po hádce měli napadnout dva jeho známí.

Zásahová jednotka na HodonínskuVideo: Policie ČR

 
Článek

Útočníci přitom měli k dispozici kovovou baseballovou pálku a brokovnici. „Zraněný muž po prudké strkanici, při které přišel dokonce i o svůj mobil, z místa raději bleskově prchl,“ uvedl v pátek policejní mluvčí Petr Vala.

Muž se zabarikádoval v domě s jedovatými hady. Zadržela ho zásahovka

Krimi

Vzhledem k riziku možného použití zbraně vyjela do akce zásahová jednotka. „Ještě před příjezdem speciálního komanda určeného k zásahu proti ozbrojeným pachatelům vyhrocenou situaci alespoň trochu ulehčil jeden z agresorů. Šestatřicetiletý muž obydlí sám opustil a skončil tak v rukou policistů. Pro druhého útočníka, čtyřiadvacetiletého muže, si ale nakonec museli policisté dojít sami. Zanedlouho i on skončil v poutech,“ dodal mluvčí.

Ozbrojený muž se zabarikádoval v domě na Karlovarsku. Po příjezdu vyjednavače se vzdal

Krimi

Policisté se vypravili zajistit zbraně. Nalezli kovovou pálku a realisticky vypadající vzduchovou brokovnici, která v určitých případech může způsobit vážné zranění. Případ dále šetří.

Z neschopenky řídil drogový byznys, plány gangstera Papeže utnula zásahovka

Krimi

Prozatím jej klasifikovali jako podezření ze spáchání trestného činu loupeže a ublížení na zdraví. Útočníky tak čeká návštěva soudní síně s hrozbou až několikaletého trestu odnětí svobody.

Reklama

Výběr článků

Načítám