Hlavní obsah

Autodílnu na Berounsku zachvátil požár, majitele popálil v obličeji

Novinky, kub, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vižina

Záchranáři zasahovali v pondělí dopoledne u požáru autodílny v obci Vižina na Berounsku. Záchranka odvezla majitele do nemocnice s popáleninami v obličeji. Příčinu požáru, při kterém hrozily také výbuchy tlakových láhví, vyšetřují hasiči. S požárem autoservisu se potýkali záchranáři také v Praze, kde hořela střecha firmy.

Požár autodílny v obci Vižina na BerounskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Zdravotníci ošetřili ve Vižině majitele autodílny, který měl popáleniny sice jen na jednom procentu plochy kůže, lékaři ho ale přepravili do nemocnice, podle mluvčí záchranky Petry Effenbergerové byl důvodem fakt, že zranění byla na tváři.

Policisté dostali o požáru hlášení od hasičů krátce po jedenácté hodině. Mluvčí policie Marcela Pučelíková uvedla, že první zprávy hovořily o výbuchu. Podle informací Novinek z místa zásahu ale k detonaci tlakových láhví naštěstí nedošlo.

Autoservis hasili i v Praze

Plameny zachvátily budovu autodílny v plném rozsahu, uvnitř zcela shořelo také nákladní auto a podle předběžných závěrů hasičů vznikla škoda 1,5 miliónu korun.

Okolnosti a příčiny požáru jsou předmětem vyšetřování, ve hře je údajně zejména podezření z neopatrného zacházení s otevřeným ohněm.

Požár autoservisu řešili dopoledne také pražští hasiči. Několik jednotek likvidovalo plameny na střeše firmy v ulici Na Chodovci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám