Hlavní obsah

Autobus se v Plzni srazil s autem. Zranili se čtyři lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Všechny složky integrovaného záchranného systému směřovaly ve středu odpoledne k dopravní nehodě, která se stala na plzeňském západním okruhu. Srazil se tam autobus s osobním vozem. Zranění utrpěli čtyři lidé.

Video: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce před půl čtvrtou odpoledne v Regenburské ulici, konkrétně u zastávky Nad Zátiším. „Dvaašedesátiletý řidič Škody Rapid měl pravděpodobně zdravotní problémy. Přejel do protisměru, kde se čelně střetl s autobusem, který zrovna vyjížděl ze zastávky,“ popsala policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

Dále sdělila, že autobus šoféroval 54letý muž a vezl šest lidí. Sanitky transportovaly do nemocnice na urgentní příjem 71letou a 45letou ženu a 62letého řidiče osobního vozu. „Všichni utrpěli lehká až středně těžká zranění,“ upřesnila za krajskou záchranku Andrea Divišová. „Další muž byl ošetřen na místě,“ doplnila.

Dechové zkoušky neprokázaly, že by řidiči usedli za volant opilí. „Předběžná škoda činí tři sta padesát tisíc. Událostí se nadále zabýváme,“ řekla Šmaterová.

Vlak vrazil do náklaďáku s bagrem na přejezdu u Liberce, 21 zraněných

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám