Hlavní obsah

Auto v tunelu Blanka se převrátilo na střechu, nehodu zachytila kamera

– Praha

Technická správa komunikací (TSK) v pondělí zveřejnila video z dopravní nehody tří aut v tunelovém komplexu Blanka. Při nehodě byli minulý týden zraněni dva lidé. TSK zároveň upozornila, že od počátku února se v pražských tunelech stala desítka nehod.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda v Bubenečském tuneluVideo: Twitter TSK Praha

 
Článek

„Deset nehod od počátku února, z toho sedm za poslední týden. Základ bezpečné jízdy: předvídavost, bezpečná vzdálenost, včasné blinkry, a pozor také na mrtvý úhel, jako v případě vážné nehody v Bubenečském tunelu,“ upozornila TSK.

Nehoda v Bubenečském tunelu se stala v úterý odpoledne. Na záběrech lze vidět, že nákladní auto lehce zavadí o osobní vůz jedoucí napravo od něj. Následně dostane auto smyk a v levém pruhu narazí do jiného projíždějícího vozu, který se po smyku převrátí na střechu.

Foto: HZS Praha

Nehoda uzavřela Bubenečský tunel

Podle mluvčí zdravotnické záchranné služby Jany Poštové byli zraněni dva řidiči, které záchranáři odvezli do nemocnice s pohmožděninami a úrazem hlavy. [celá zpráva]

Bubenečský tunel je součástí tunelového komplexu Blanka. Za Letnou na něj navazuje Dejvický tunel a pak Brusnický tunel. Tunelový komplex byl zprovozněn v září 2015 a projede jím denně víc než 70 tisíc aut.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám