Hlavní obsah

Auto v Olomouci vybržďovalo fabii, řidič po srážce a slovním konfliktu ujel

Právo, jr
Olomouc

Policie pátrá po řidiči, který se svým vozem na konci dubna v Olomouci vybržďoval Škodu Fabia. Když škodovka kvůli manévru do auta před sebou narazila, vystoupil spolujezdec, který šoféra fabie slovně napadl, pak vůz odjel. Policisté se v pátek obrátili na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání.

Foto: Policie ČR

Auto v Olomouci vybržďovalo škodovku

Článek

K nehodě došlo v pondělí 30. dubna v 10:15 hod. Škodu Fabia, kterou řídil 52letý řidič a která mířila do areálu firmy od ulice Dolní Novosadská, předjel tmavý vůz - zřejmě značky Ford nebo Opel - a začal ji vybrďovat.

Následně došlo ke střetu, kdy škodovka nabourala levou přední částí do pravé zadní části auta před sebou.

„Z nezjištěného vozidla měl poté z místa spolujezdce vystoupit neznámý muž, který řidiče vozidla Škoda Fabia slovně napadl. Pak měl nastoupit zpátky do vozidla a auto odjelo směrem k obci Dub nad Moravou,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Auto možná řídila žena

Podle policistů vozidlo, mělo jít o starší typ v provedení combi, řídila pravděpodobně žena ve věku 30 až 40 let, která měla delší blond vlasy. Na místě spolujezdce byl muž ve věku kolem 30 let, svalnatější postavy, s krátkými hnědými vlasy.

„Žádáme případné svědky dopravní nehody, zejména zaměstnance přilehlých firem, nebo řidiče projíždějících vozidel, kteří celou událost viděli a mohli by svými informacemi přispět ke zjištění vozidla, popřípadě jeho řidiče, aby se se svým svědectvím přihlásili na linku 158 nebo na telefonu 974 766 251,“ požádala Urbánková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám