Hlavní obsah

Auto v Brně se převrátilo na střechu přímo před hlídkou strážníků. Ti zveřejnili video

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přímo před hlídkou městské policie převrátil řidič v Brně v neděli auto na střechu. Stalo se to na okraji sídliště v Novém Lískovci a šofér předtím poškodil několik dalších zaparkovaných aut. Jak se ukázalo, byl namol opilý a bez řidičáku.

Nehoda opilého řidičeVideo: Policie

 
Článek

„Napočítali jsme pět poškozených vozů. Řidič měl téměř tři promile alkoholu v dechu,“ potvrdil Novinkám mluvčí státní policie Pavel Šváb.

Strážníci do ulice Plachty vyjeli po upozornění od svědka, že řidič při vyjíždění z parkovacího místa dvakrát havaroval. A dorazili zrovna v „nejlepším“. Na záběrech, které zveřejnili, je vidět, jak řidič peugeotu při průjezdu ulicí prudce narazí levou přední částí svého auta do parkujícího superbu, načež se se svým vozem převrátí na střechu.

„Strážníci okamžitě vyběhli ze služebního vozidla a havarovaný vůz otevřeli. Muži schoulenému na stropě převráceného auta pomohli ven a odvedli ho do bezpečné vzdálenosti. Okamžitě požádali o příjezd záchranných složek a udržovali okolní cesty volné,“ popsal nehodu mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Řidičák nemá

Řidič neměl na těle patrná žádná zranění, jeden ze strážníků ale pro jistotu sledoval jeho stav. Jednačtyřicetiletý muž měl problém zformulovat srozumitelnou větu a hlídce přiznal, že vypil půl láhve rumu. Dodal navíc, že není držitelem řidičského průkazu.

Zdravotníci muže, který měl být podle zdroje Novinek ještě nakažený žloutenkou, odvezli do nemocnice a je podezřelý z trestného činu.

Senior nejdříve naboural do BMW a pak svou škodovku převrátil na střechu

Krimi
Foto: MP Brno, Novinky

Nehoda v Brně

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám