Hlavní obsah

Auto srazilo v Úvalech chodce, záchranáři ho museli oživovat

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chodce, kterého ve čtvrtek večer v Úvalech na Praze-východ srazilo osobní auto, museli oživovat záchranáři. Ve vážném stavu ho pak převezli do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto srazilo v Úvalech chodceVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo po 22. hodině na silnici č. 12 v Úvalech. Podle prvotních informací srazila řidička fabie muže středního věku, který se pohyboval po silnici. Zatím není zcela jasné, zda chtěl muž silnici přejít. S největší pravděpodobností jej auto srazilo mimo vyznačený přechod pro chodce.

„Na místo vyjel krizový intervent, který poskytl posttraumatickou péči jedné z účastnic nehody,” uvedl mluvčí středočeských hasičů Petr Svoboda.

Silnici policisté na několik hodin obousměrně uzavřeli. Vážně zraněného chodce museli záchranáři resuscitovat. Po úspěšném obnovení základních životních funkcí pak muže převezli do jedné z pražských nemocnic.

Nehodou se na místě začali zabývat policisté i kriminalisté. Ti teď budou zjišťovat všechny podstatné okolnosti, stejně jako míru zavinění jednotlivých účastníků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám