Hlavní obsah

Auto převážející cizince bouralo na Rokycansku. Jeden muž nepřežil, zbylí utekli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smrtelná nehoda se stala v neděli ráno na Rokycansku. Auto vyletělo z dálnice a havarovalo. Ve voze později záchranáři našli mrtvého muže. Další čtyři pasažéři z místa utekli. Podle informací Práva byli mezi posádkou občané Turecka.

Foto: Policie ČR

Nabourané auto, ve kterém cizinci cestovali

Článek

Událost se stal krátce po 8. hodině na 44. kilometru dálnice D5 z Prahy směrem na Rozvadov. „Osobní automobil z dosud nezjištěných příčin narazil do středových svodidel, která ho odrazila, a následně skončil mimo dálnici,“ popsal policejní mluvčí Ondřej Hodan.

Sdělil, že uvnitř cestovalo pět cizinců, jeden z nich nehodu nepřežil. „Třiatřicetiletý muž utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ řekla mluvčí krajské záchranky Mária Svodová.

Podle Hodana zbylí čtyři pasažéři, ve věku 47, 27, 24 a 22, z místa utekli. „Později jsme je ale dopadli,“ informoval. Svobodová dodala, že záchranáři asistovali policii v Kařezu a Cekově. „Ošetřili jsme sedmačtyřicetiletého pacienta, kterého sanitka převezla do rokycanské nemocnice. Další dva muže ještě ošetřujeme,“ uvedla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám