Hlavní obsah

Auto po nehodě vyletělo na projíždějící kamion, jeden člověk zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mosty
Aktualizováno

Dvě osobní auta se v pondělí ráno srazila u Mostů u Jablunkova na Frýdeckomístecku. Jedno z nich bylo po srážce vymrštěno na projíždějící kamion. Jeden člověk nepřežil, dalších pět se zranilo.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

„Nehoda se stala na obchvatu na silnici I/11 krátce po 7:00. Čelně se tam srazila dvě osobní motorová vozidla, přičemž jedno v důsledku srážky bylo odmrštěno pod projíždějící kamion," uvedla mluvčí policie Karolína Bělunková.

Silnice směrem na Slovensko je uzavřená.

Cestujícímu z osobního vozidla už záchranáři nemohli pomoci. „Utrpěl poranění neslučitelná se životem a podlehl jim bezprostředně po havárii,” sdělil mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Záchranáři ošetřovali i pět dalších účastníků, mužů od 28 do 54 let. Ti byli při vědomí a utrpěli středně vážná poranění.

„Přesná příčina nehody se šetří. Důležitý dopravní tah musel být v místě nehody obousměrně uzavřen a policie odklání dopravu,” dodala mluvčí Bělunková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám