Hlavní obsah

Auto na Tachovsku srazilo chodce, hledají se svědci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bor u Tachova

Policisté hledají svědky nehody, která se stala 3. ledna na okraji Boru u Tachova. Šedesátiletý řidič citroënu tam srazil šestadvacetiletého chodce. Ten utrpěl těžké poranění hlavy, do nemocnice ho transportoval vrtulník.

Foto: SDH Bor

Auto srazilo na okraji Boru u Tachova chodce.

Článek

K události vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému krátce po 18. hodině. „Došlo ke střetu chodce s vozidlem tovární značky Citroën Berlingo modrozelené barvy, které řídil šedesátiletý muž,“ popsala policejní mluvčí Iva Vršecká.

Doplnila, že srážka se stala na silnici druhé třídy mezi Čečkovicemi a Borem, konkrétně v Nádražní ulici na úrovni budovy č. p. 477.

Protože policisté potřebují zjistit příčinu nehody, žádají o pomoc svědky. Mají se ozvat ti, kteří dopravní nehodu či pohyb chodce viděli, případně místem v uvedenou dobu projížděli a ve voze mají kameru. Možné je zavolat na telefonní čísla 974 337 448 nebo 974 337 443, eventuálně informace sdělit na tísňovou linku 158.

Šestadvacetiletý chodec utrpěl vážný úraz hlavy. „Pacienta s těžkým zraněním jsme transportovali na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice,“ upřesnila za krajskou záchranku Andrea Divišová. Podle zjištění Novinek je zraněný stále v nemocnici.

Auto srazilo na Tachovsku chodce, ten utrpěl těžká zranění hlavy

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám