Hlavní obsah

Auto na Klatovsku vylétlo z namrzlé silnice, řidička s dětmi skončily v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strašín

Dramaticky vypadala nedělní nehoda, která se stala nedaleko Strašína na Klatovsku. Třiatřicetiletá řidička Škody Fabie dostala smyk na zledovatělé vozovce a vylétla s autem do příkopu. Ženu i dvě malé děti, které s ní cestovaly, odvezla sanitka do nemocnice.

Foto: ZZS Plzeňského kraje

Ilustrační foto

Článek

Událost se stala krátce po 13. hodině. Policejní mluvčí Hana Kroftová uvedla, že řidička mířila od obce Maleč na Strašín. Jela ale příliš rychle, a tak auto dostalo na zledovatělé vozovce smyk a skončilo v příkopu. Prvotní informace hovořily o tom, že na místě jsou tři zranění a hasiči museli ženu vyprostit. To se nakonec nepotvrdilo.

Uvnitř cestovaly dvě děti, a to ve věku pěti a osmi let. Naštěstí se jim při nehodě nic nestalo. Sanitka je i lehce zraněnou řidičku odvezla do nemocnice na vyšetření.

Dechová zkouška neprokázala, že by žena usedla za volant škodovky pod vlivem alkoholu. „Událost nadále šetříme,“ doplnila Kroftová.

V jihočeském hotelu hořela dámská sauna, evakuovat se musely desítky lidí

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám