Hlavní obsah

Auta skončila po srážce na Šumpersku v řece, ke zraněným letěl vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva automobily skončily po kolizi převrácené v řece Moravě u Hanušovic na Šumpersku. Dva lidé byli zraněni. Skončili v nemocnici. Novinkám to řekla mluvčí krajských hasičů Lucie Balážová.

Foto: HZS Olomouckého kraje, Novinky

Auta po kolizi skončila v potoce.

Článek

U jednoho z vozů hasiči museli podle mluvčí vypáčit dveře, aby vyprostili dva zraněné. Jednu osobu předali do péče zdravotnické záchranné služby, druhou transportovali k vrtulníku.

„Šlo o lidi z jednoho auta. Řidič měl jen oděrky a byl převezen na chirurgii do Šumperka. Jeho spolujezdkyně měla drobné rány na hlavě a oděrky na rukou. Byla při vědomí a mimo ohrožení života. Z preventivních důvodů byla transportována vrtulníkem na traumacentrum do Fakultní nemocnice v Olomouci,“ řekla Novinkám mluvčí krajské zdravotnické záchranné služby Lucie Mikisková.

Komunikace 446 z Hanušovic do Starého Města pod Sněžníkem je uzavřena.

„Poté co Policie ČR nehodu zaměří, auta z řeky vyprostíme,“ dodala mluvčí s tím, že na místě zasahují dvě jednotky hasičů, profesionální ze Šumperka a dobrovolná z Hanušovic.

Při srážce dvou aut v Hanušovicích se zranili tři lidé

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám