Hlavní obsah

Audi skončilo na střeše u rybníka, řidič se dostal ven

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O velkém štěstí může mluvit po havárii u Čakova na Českobudějovicku v noci na úterý řidič audi. Vylétl ze silnice až k místnímu rybníku, kde vozidlo skončilo převrácené na střeše. Řidič se z vozidla dostal sám a utrpěl jen lehké zranění.

Foto: Policie ČR

Havarované auto v rybníku

Článek

Podle prvních informací se vyhýbal na vozovce jinému autu. „Řidič osobního auta sjel ze srázu k rybníku a utrpěl lehké poranění hrudníku. Z vozu se naštěstí dostal včas sám. K dalšímu vyšetření jsme jej převezli do českobudějovické nemocnice,“ uvedla mluvčí jihočeských zdravotních záchranářů Zuzana Fajtlová.

Foto: Policie ČR

Havarované auto v rybníku

Hasiči zjistili, že z vozu nevytéká žádná kapalina. „Na místo jsme povolali jeřáb, se kterým jsme auto dostali zpět na silnici,“ popsala zásah mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů.

Mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura zmínil, že na vozidle vznikla škoda za více než sto tisíc korun. Řidič nenadýchal alkohol. „Nehodu vyšetřují dopravní policisté. Řidiči by v současné době měli hlavně přizpůsobit rychlost namoklým vozovkám,“ dodal Bajcura.

Dálnici D1 uzavřela hromadná nehoda kamionů

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám