Hlavní obsah

Agresivní žena napadla záchranáře na Náchodsku. Ve vězení může strávit pět let

Náchod

Napadení pěstí, kopy, ale i škrcení zažili v lednu záchranáři, kteří na Náchodsku pomáhali 34leté opilé ženě. Policie ji nyní obvinila ze tří trestných činů a hrozí jí až pět let vězení.

Dechovou zkoušku žena odmítlaVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se odehrál hodinu po silvestrovské půlnoci, kdy sanitka ženu převážela do nemocnice. Opilá žena byla vulgární, několikrát se odpoutala z nosítek a poté na záchranáře zaútočila.

Zdrogovaný muž napadl na Brněnsku tři záchranáře

Krimi

„Na oplátku je měla začít kopat, škrtit, opakovaně udeřit pěstí a slovně urážet a vyhrožovat usmrcením. Jelikož své agresivní chování stále zintenzivňovala, vyžádali si záchranáři pomoc policistů,“ informovala mluvčí policie Eliška Majerová.

Hlídka ženu zklidnila, dechové zkoušce se však podrobit odmítla. Za asistence policie pak odjela na záchytku, kde si ji ponechali. Záchranáři pak sami museli vyhledat ošetření.

„Kriminalisté ženě v uplynulých dnech sdělili obvinění pro podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví, výtržnictví a nebezpečné vyhrožování, za což jí v případě prokázání viny hrozí až pět let za mřížemi,“ konstatovala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Záchranáři se místo vděku dočkali napadení

Reklama

Výběr článků

Načítám