Hlavní obsah

Agresivní řidič nabral ženu na kapotu a ujel. Nebylo to naposledy, vzkázal

Právo, mhr
Šumperk

Kriminalisté pátrají po řidiči auta, který v Rapotíně na Šumpersku najel do 29leté ženy. Ta utrpěla zranění. Řidič jí ještě stačil říct, že to nebylo naposledy, a ujel.

Foto: Policie ČR

Podoba řidiče, jak ji sestavili kriminalisté s obětí.

Článek

Událost se stala 20. března odpoledne na ulici U Splavu, nedaleko stavebnin Beran. Policie o něm informovala v úterý a poprosila o pomoc při pátrání.

„Žena šla po okraji vozovky a auto do ní najelo zezadu. Po nárazu se žena svezla po kapotě vozidla a upadla na zem. Řidič jí přes otevřené okno u spolujezdce sdělil, že to nebylo poprvé ani naposledy. Pak z místa odjel pryč,“ řekla Právu policejní mluvčí Marie Šafářová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Mladá žena podle ní při srážce utrpěla zranění, se kterými sama nejprve vyhledala lékařské ošetření, a teprve poté vše oznámila na policii. „Podle jejího vyjádření ji srazilo vozidlo Citroën staršího typu, v provedení kombi, bílé barvy, na zadním skle mělo obrázek pavučiny. Řidiče vozidla žena nezná, ale s její pomocí se kriminalistům podařilo sestavit jeho portrét,“ uvedla mluvčí.

Řidiče podle ní žena popsala jako muže ve věku 30 až 40 let, mohutnější postavy, světlé pleti. Uprostřed vyholené hlavy měl pruh nakrátko zastřižených vlasů světlé barvy, pravděpodobně odbarvených. Na krku měl tetování. Mluvil česky s cizím přízvukem. Na sobě měl černou bundu s oranžovou podšívkou.

„Žádáme svědky této události, aby zavolali na linku 158,“ dodala Šafářová. Případ policie šetří jako pokus o těžké ublížení na zdraví.

Reklama

Výběr článků

Načítám