Hlavní obsah

Hledaný 16letý mladík se dobýval do rychlého občerstvení za přítelkyní. Skončil na policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Vrbné

O pořádný rozruch se v pondělí ráno postaral teprve 16letý mladík, který se dobýval do provozovny rychlého občerstvení v Českých Budějovicích. Lomcoval zamčenými dveřmi a křičel na zaměstnankyni, ať mu okamžitě otevře s tím, že jde za přítelkyní, která tu pracuje. Místo setkání s ní ale skončil na policii. Byl totiž celostátně hledaný.

Foto: MP České Budějovice

Hledaného mladíka zadrželi českobudějovičtí strážníci.

Článek

„Hlídka vyjížděla do provozovny v pondělí 6. května kolem půl jedné ráno, a to na oznámení zaměstnankyně rychlého občerstvení v Českém Vrbném. Ta strážníkům volala s tím, že se do provozovny násilím dobývá mladý muž a dožaduje se vstupu, protože tu má pracovat jeho přítelkyně,“ řekla Věra Školková, mluvčí českobudějovické Městské policie.

Když mladík po chvíli pochopil, že ho zaměstnankyně dovnitř nepustí, sedl si na předzahrádku podniku. Místo přítelkyně se ale dočkal příjezdu strážníků.

Ti muže prolustrovali a nestačili se divit. Ze „zamilovaného“ mladého výtržníka se totiž vyklubal celostátně hledaný muž. Vytoužené setkání neproběhlo a mladík místo na rande skončil na Policii ČR.

Celostátně hledaný muž otevíral dveře paneláku příborovým nožem

Krimi
Související témata:
Rychlé občerstvení

Výběr článků

Načítám